FeJa Parket en Tegelvloeren - Over ons
FeJa Vloeren - Bedrijfsboodschap

Wie zijn wij ?
 
Feja Parket en Tegel Vloeren is een klein Belgisch bedrijf, en verkopen voornamelijk vloertegels en parketten voor ieders budget.
In de toonzaal wordt u geholpen door Nicole. Omdat ik het vaste aanspreekpunt ben voor onze klanten, weet ik ook wat er leeft in de wereld van parket en vloertegels en gebruik ik deze kennis om onze klanten deskundig en persoonlijk advies te geven. Wij hanteren een gemoedelijke, maar steeds correcte aanpak.
De naam Feja, hebben wij geleend van onze 2 kinderen Fe (Febe) en Ja (Jasper).
 
Wat drijft ons ?
Omdat wij kleine winstmarges hanteren en alles in eigen beheer hebben en dit van verkoop tot levering, kunnen wij u zeer concurrentiële prijzen aanbieden voor zeer kwalitatieve producten. Wij verkopen zowel aan particulieren, als aan zelfstandigen.
 
Voor het parket werken wij rechtstreeks samen met een Franse zagerij. Parket brengt de natuur in uw woning en straalt warmte en gezelligheid uit. Daarboven geeft parket een meerwaarde aan uw woning.
Mogelijk kiest u niet voor parket in al uw ruimtes. Ook voor kwalitatieve vloertegels kan u in onze zaak terecht.  
 
Bij ons bent u geen nummer. Wij hechten zeer veel belang aan  persoonlijk advies (ook na verkoop), aangepast aan uw situatie want elke situatie is anders. Na de plaatsing komt ook het onderhoud van uw parket- of tegelvloer aan bod. Graag verstekken wij u ook hiervoor deskundig advies.
 
Wij doen zelf geen plaatsingen, maar de plaatsing kunnen wij beroep doen op enkele zelfstandige plaatsers. Wij geven gratis deskundig advies voor de zelfplaatser.
U kan steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte.Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint